Două licee din Suceava au intrat în scenariul roşu după ce mai multe cadre didactice au fost confirmate cu COVID-19Cursurile la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava se vor desfăşura exclusiv online, timp de 14 zile, începând de miercuri, după ce şase cadre didactice au fost depistate cu noul coronavirus.

Luni, cadrele didactice au fost testate, iar o parte au primit deja rezultatul, printre cele confirmate cu COVID-19 fiind directorul şi directorul adjunct ai colegiului.

În unitatea de învăţământ se vor lua toate măsurile impuse de normele siguranţă sanitară în vigoare, iar DSP Suceava desfăşoară o anchetă epidemiologică.

Tot de miercuri, Colegiul Tehnic ''Mihai Băcescu'' din Fălticeni va funcţiona după scenariul roşu, după ce au fost confirmate patru cazuri de infectare cu noul coronavirus la două cadre didactice, la directorul şi directorul adjunct al unităţii liceale.

Conform purtătorului de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, de la începutul lunii septembrie şi până în prezent, în judeţ au fost depistate cu noul coronavirus 39 de angajaţi din învăţământul preuniversitar, dintre care 32 de cadre didactice.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.