Elevii Școlii de Jandarmi Fălticeni revin la cursuri

41 de elevi ai seriei de învățământ februarie-decembrie 2020 vor reveni la cursurile Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, alți .

Elevii vor fi prezenți la sediul școlii duminică, 27.09.2020 și vor parcurge, timp de 2 săptămâni, un stagiu de pregătire intensivă, constând în desfășurarea activităților cu caracter practic-aplicativ. Potrivit unei repartiții conforme cu normele de distanțare fizică și măsurile stabilite de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19, același program de pregătire în sistem modularizat va fi urmat simultan și în Centrul de Pregătire și Perfecționare a Cadrelor Gheorgheni, inclusiv catedra Sfântul Gheorghe.

Elevii aflați în parcurgerea stagiului de practică desfășoară concomitent activități didactice online, în scopul parcurgerii conținuturilor și îndeplinirii rezultatelor învățării.

Deprinderile dobândite în urma stagiului de pregătire intensivă vor fi evaluate în cadrul examenului de absolvire și valorificate în activitatea profesională a viitorilor jandarmi.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.