FOTO VIDEO Bolnavii de Covid, lăsați fără apă curentă de dimineață pentru că nimeni nu știe cum să racordeze unitatea mobilă de Terapie Intensivă primită de Spitalul Județean Suceava din donații. Flutur declara azi că deja ar fi fost făcute racordurile



Furnizarea apei curente a fost sistată, miercuri dimineață, în sectorul Covid-19 de la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru efectuarea lucrărilor de racordare a unității mobile de Terapie Intensivă primită din donații de unitatea medicală.

Pacienților cu Covid-19 li s-a spus inițial că apa curentă va fi sistată pentru cel mult două ore. Întreruperea s-a prelungit până după-amiază și durează deja de mai bine de șase ore.

Lipsa apei curente în sectorul Covid-19 este o mare problemă pentru bolnavi, mai ales având în vedere efectele secundare ale medicamentelor care le sunt administrate.

Între timp, băile din sectorul Covid-19 au devenit adevărate focare de infecție, iar mirosul este de nesuportat.

Miercuri dimineață, Flutur a transmis presei o informare în care susțea că deja au fost făcute toate racordurile. Pe șantier nu am găsit decât o roabă părăsită.

StiriSuceava.net a încercat să îl contacteze telefonic pe mangerul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Alexandru Calancea, dar acesta nu a răspuns apelurilor repetate.



Lucrările de racordare a unității mobile de Terapie Intensivă primită de Spitalul Județean din donații

Toaletă în Sectorul Covid
Mai nouă Mai veche