Momente de coșmar într-o familie din Frătăuții Vechi. Un bătrân de 81 de ani a încercat să-și ia viața într-un mod groaznic, dar a fost salvat la timp de soția lui


Sâmbătă, 19 septembrie 2020, la ora 19.30, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat din Frătăuții Vechi „și-a băgat un cuțit în el”.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că Constantin V., de 81 ani, din comuna Frătăuții Vechi, în timp ce se afla la domiciliu cu soția sa, s-a deplasat în camera alăturată, unde profitând de faptul că era singur, a luat un cuțit cu care a încercat să se înjunghie la nivelul inimii. În acest timp a fost auzit de către soția sa, care a venit și a încercat să-i ia cuțitul din mână, apoi a apelat-o telefonic pe fiica sa, persoană care a apelat 112.

La fața locului a sosit un echipaj SMURD care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. Diagnostic prezumtiv: plagă înjunghiată torace parte stângă.

În cauză urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de ”vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche