O mașină a luat foc în trafic, la Șerbănești, la jumătate de oră după ce a fost cumpăratăJoi, 10 septembrie 2020, la ora 09.45, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 37 ani din Hănțești cu privire la faptul că autoturismul pe care îl conducea a luat foc.

Joi, în jurul orelor 09.00, bărbatul a cumpărat un autoturism marca Seat Cordoba de la un bărbat din Zamostea. În jurul orelor 09.35, în timp ce se deplasa către domiciliu pe DN29A, pe raza satului Șerbănești, comuna Zvoriștea, a observat că de sub capota autoturismului iese fum. În acel moment a oprit pe acostamentul drumului, în afara părții carosabile, iar când a deschis capota a observat flacără în zona motorului.

La fața locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri voluntari din cadrul SVSU Primăria Zvoriștea, cât și una din cadrul ISU Suceava, care au lichidat incendiul în cauză.

În urma investigațiilor făcute la fața locului de către pompierii militari a rezultat faptul că incendiul s-a produs în urma unui „scurt circuit electric, la aeroterma mașinii”.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă”, urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii SPR 8 Adâncata.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.