Sucevean reținut în arest după ce a fost oprit în trafic cu o dubă plină cu țigări de contrabandă, la BacăuPoliţiştii din Bacău au indisponibilizat 31.474 de pachete de ţigarete de contrabandă, de la un bărbat din judeţul Suceava, depistat în trafic. Acesta a fost reţinut.

La data de 15 septembrie 2020, poliţiştii Serviciului Rutier Bacău au oprit în trafic un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Suceava, care conducea o autoutilitară.

În urma controlului autovehiculului, au fost descoperit ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă, depozitate în spaţii disimulate.

Cele 31.474 de pachete de ţigarete, în valoare de aproximativ 440.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propuneri legale.

De asemenea, a fost indisponibilizată autoutilitara folosită la transportul țigaretelor.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.