Tânăr cu dovada de reținere a permisului expirată de două ore, oprit în trafic la Cornu Luncii. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, la ora 02:30, o patrulă din cadrul SPR 7 Mălini a oprit pentru control autoturismul marca BMW ce se deplasa pe DJ209A, în Cornu Luncii, dinspre Mălini. 

S-a stabilit că șoferul este Constantin G., de 20 de ani, din comuna Șcheia. Cu ocazia verificării în baza de date a Poliției Române, s-a stabilit faptul că șoferul este posesor de permis de conducere, categoriile AM, B, B1, însă are dreptul de a conduce vehicule suspendat începând cu data de 19 septembrie 2020 până la 16 ianuarie 2021.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dovada înlocuitoare a permisului de conducere, cu valabilitate din data de 03 septembrie 2020 până la 18 septembrie 2020 a fost ridicată, eliberându-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

I s-a adus la cunoștință faptul că nu mai are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice până la soluționarea cauzei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche