Thermonet anunță umplerea instalațiilor de încălzire începând cu 5 octombrie 2020

Vă informăm că, în vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece, începând cu data de luni, 5 octombrie 2020, vom proceda la umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor. 

Încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, grădinițe, cămine de elevi și studenți, instituții medicale.

Vă recomandăm să verificați cu atenție instalațiile interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului pentru a evita inundațiile datorate robinetelor de golire uitate deschise și alte disfuncționalități datorate eventualelor intervenții neautorizate în instalații. (Informații la telefon 0230 520 924 Dispeceratul Thermonet )

Amintim că eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot face doar în sezonul cald, data limită pentru intervențiile în instalații este data de încărcare a instalațiilor de încălzire (05 octombrie) și că aceste debranșări sunt reglementate prin lege (Ordinul ANRSC nr. 91/2007). Fiecare solicitant trebuie sa dețină, printre alte documente, avizul și procesul verbal de debranșare întocmite de furnizorul de energie termică. Lipsa acestor documente duce la nerecunoșterea legalității debranșării și achitarea de către cei în cauză a unor suprataxe și amenzi.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.