Un tânăr beat a furat o mașină, a plecat la plimbare pe străzile din Câmpulung Moldovenesc și a tamonat-o pe strada Sirenei

Luni, 28 septembrie, la ora 04.07, Poliţia Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un tânăr de 18 ani, din Câmpulung Moldovenesc, a sustras un autoturism şi a plecat în oraş.

Având în vedere aceste aspecte, echipajul de poliţie rutieră s-a deplasat pe strada Sirenei din C-lung Moldovenesc acolo unde a identificat autoturismul, TOYOTA avariat în partea laterală stânga, iar lângă acesta pe Ionuţ P., în vârstă de 18 ani, din C-lung Moldovenesc. În continuare, acesta a declarat că a condus autovehiculul pe raza municipiului C-lung Moldovenesc, iar întrucât emana halenă alcoolică a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la sediul Spitalului municipal C-lung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

În continuare, în urma verificărilor documentelor personale şi ale autoturismului s-a constatat că tânărul este posesor al permisului de conducere valabil pentru categoriile AM şi A1, fără a avea categorie valabilă pentru categoria de autovehicul condus în momentul depistării în trafic.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de: „conducere sub influenţa alcoolului”, ,,conducerea unui vehicul fără permis” şi „furtul în scop de folosinţă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.