Un tânăr a fost găsit mort pe trotuarul din fața Florăriei Diana din Burdujeni


Vineri, 18 septembrie 2020, orele 21.47, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Jean Bart din municipiul Suceava se află un bărbat, căzut, în stare de inconștiență.

În urma solicitării, un echipaj al Ambulanței s-a deplasat la fața locului care a constatat decesul persoanei în cauză, identificată ulterior ca fiind Ionuț I., de 40 ani, din municipiul Suceava.

Cadavrul acestuia a fost găsit pe trotuarul din fața Florăriei Diana de la parterul blocului situat pe strada Jean Bart. Acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului sau urme de sânge. În apropierea acestuia au fost identificate două recipiente pentru alcool, un rucsac în care se afla un tricou și câteva plicuri cu produse farmaceutice ca urmare a unui tratament medical, fără a se identifica documente sau alte bunuri și valori.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de către lucrătorii BIC.
Mai nouă Mai veche