Femeie rănită într-un accident rutier, la Ilișești, după ce un șofer a intrat brusc pe contrasens


Vineri, 18 septembrie 2020, în ora 15:45, Ion P. de 41 ani din oraș Vînju Mare, județul Mehedinți, în timp ce conducea autovehiculul marca Mercedes Vito, pe DN17, în localitatea Ilișești, având direcţia de deplasare dinspre Gura Humorului spre Suceava, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autovehiculul marca Fiat condus de Cristian C., de 44 ani din Botoșani, care circula pe banda nr. 2 a sensului de mers opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului stânga față din autovehiculul marca Fiat, Florentina D. de 47 ani din Sulița, județul Botoșani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit următorul diagnostic preliminar: „contuzie coloană lombară”

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare în parte. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, la UPU a Spitalul Judeţean Suceava.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche