VIDEO Gheorghe Flutur și-a făcut spot electoral în Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă cumpărată de Crucea Roșie din banii donați de suceveni prin campania inițiată de Ștefan Mandachi

Președintele PNL Suceva, Gheorghe Flutur, și-a făcut un spot electoral în Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă cumpărată de Crucea Roșie Suceava din banii donați de suceveni prin campania 1cm inițiată de Ștefan Mandachi. 

Spotul electoral a fost publicat pe pagina de facebook PNL Suceava. La începutul și la finalul materialului se precizează că spotul electoral a fost „Comandat de PNL Suceava, realizat și distribuit de ORMEDIA SRL, CUI Mandatar financiar 21200012”.

Materialul de propagandă electorală se încheie cu sigla PNL și cu sloganul de campanie electorală al liberalilor „#SePoate”. 

În materialul de propagandă electorală poate fi observat șeful PNL Suceava, Gheorghe Flutur, alături de care se află managerul Spitalului Județean Suceava, Alexandru Calancea, și directorul Crucea Roșie Suceava, Corneliu Dediu. 

Spotul electoral poate fi vizionat aici: https://www.facebook.com/PNLSuceava/videos/362266868262679


Mai nouă Mai veche