Doar zece locuri de medici pentru județul Suceava la examenul de rezidențiat. O sută de candidați și-au depus dosarele la DSP Suceava

Ministerul Sănătății organizează concurs de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie la data de 15 noiembrie 2020. Concursul se desfășoară în centrele universitare București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

Inscrierile s-au realizat prin direcțiile de sănătate publică, respectiv prin ministerele cu rețea sanitară proprie.

Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se realizează în ordinea punctajului de promovare obținut, în limita locurilor, posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare națională pentru fiecare domeniu.

100 de candidați și-au depus dosarul de înscriere la concurs la sediul Direcției de Sănătate Publică Suceava, 40 optând pentru domeniul medicină, 38 pentru domeniul medicină dentară și 22 pentru domeniul farmacie.

Pentru examenul de rezidențiat pe post, în județul Suceava au fost publicate 10 posturi:
  • 3 posturi la Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava - specialitățile epidemiologie și medicină de laborator
  • 1 post la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc - specialitatea neurologie
  • 3 posturi la Spitalul Municipal Fălticeni - specialitățile neonatologie și medicină de urgență
  • 1 post la Spitalul Municipal Vatra Dornei - specialitatea obstetrică-ginecologie
  • 2 posturi la Serviciul de Ambulanță Judetean Suceava, substațiile Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, specialitatea medicină de familie.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.