VIDEO Gheorghe Nedea va primi amenda prin poștă după ce a refuzat să poarte mască de protecție și le-a făcut scandal polițiștilor locali care l-au legitimat

Gheorghe Nedea va fi sancționat de polițiștii locali după ce a fost depistat fără mască de protecție în zona centrală a municipiului Suceava, a făcut scandal și a îndemnat trecătorii să nu folosească masca de protecție.  

Incidentul a fost transmis live pe Facebook chiar de Gheorghe Nedea. 

Sâmbătă la amiază, după ce a intrat în vigoare Hotărârea 45/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență care instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise din municipiul Suceava, Gheorghe Nedea a fost observat de o patrulă a Poliției Locale, în zona stației Bancă din municipiul Suceava, când se deplasa pe trotuar fără mască de protecție. 

Gheorghe Nedea a spus că refuză să poarte mască de protecție, a început să transmită incidentul live pe Facebook și ulterior s-a îndepărtat de polițiștii locali. 

„N-am să port niciodată mască și nu mă voi supune niciodată lui Satana”, le-a strigat Nedea polițiștilor locali.

Șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a anunțat că Gheorghe Nedea va fi sancționat contravențional, iar procesul verbal de constatare a contravenției va fi comunicat prin poștă. 

La alegerile locale din 27 septembrie, Gheorghe Nedea a candidat independent pentru funcțiile de primar și de consilier local al municipiului Suceava. 


Niciun comentariu

Un produs Blogger.