O profesoară s-a aruncat de la etajul IV la câteva ore după a fost externată din secția Covid a Spitalului Județean Suceava

Scene dramatice, luni seară, în cartierul Mărășești din municipiul Suceava. O profesoară de matematică s-a aruncat de la etajul al patrulea al blocului în care locuiește. Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 18.40, la doar câteva ore după ce femeia de 42 de ani a fost externată din secția Covid a Spitalului Județean Suceava. Femeia a căzut pe spațiul verde și a suferit numeroase fracturi. 

Femeia, profesor de matematică la o școală dintr-o localitate limitrofă municipiului Suceava, locuieşte într-un bloc de pe strada Mărășești, iar soțul ei este plecat la muncă în străinătate, fiind angajat al unei firme de transport.

Femeia a fost găsită de sora ei, care a venit în vizită. Pentru că femeia proaspăt externată din spital nu i-a răspuns nici la ușă, nici la telefon, sora ei a ieşit din scara blocului și a găsit-o căzută pe spaţiul verde din dreptul balconului. Autoritățile au fost anunțate prin 112 și un echipaj de ambulanţă a transportat victima la spital, diagnosticul prezumtiv fiind „poliotraumatism grav prin cădere de la înălţime”. 

Femeia a suferit fracturi costale, fractură de coloană și fractură de bazin, a fost internată la Spitalul Județean Suceava și marți dimineață a intrat în operație. Conform medicilor, starea femeii era stabilă. 

Femeia suferea de depresie și urma un tratament medical. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche