PNL Salcea a cerut instanței invalidarea mandatului de primar al lui Ezekiel Belțic, invocând presupuse nereguli în documentele mandatarului financiar

Organizația Salcea a Partidului Național Liberal a contestat în instanță Judecătoriei Suceava invalidarea mandatului de primar obținut de Ezekiel Belțic, ivocând prespuse nereguli în documentele mandatarului financiar.

Candidatulul Partidului Alternativa Dreaptă, Ezekiel Belțic, a câștigat alegerile pentru funcția de primar al orașului Salcea cu 2.372 de voturi, reprezentând 57,57% dintre voturile valabil exprimate.

Candidatul PNL Ilie Lungu a obținut 891 de voturi, reprezentând 21,63%.

Săptămâna trecută, la 15 octombrie 2020, Judecătoria Suceava a dispus validarea mandatului de primar obținut de Pârwușor Țicu Ezekiel Belțic.

Decizia magistraților a fost atacată cu apel, la 19 octombrie, de Organizația Salcea a Partidului Național Liberal, reprezentată de președintele Ilie Lungu.

Din primele informații se pare că motivul invocat de PNL Salcea ar fi presupuse nereguli în documentația mandatarului financiar al candidatului Partidului Alternativa Dreaptă.

4 Comentarii

  1. La cate voturi a luat domnul Lungu, nu stiu cum nu ii este rusine sa faca contestatie :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceeleasi manevre le-au facut liberalii si in 2016 cu preotul din salcea care a candidat pentru un mandat de consilier local independent. Au ” scoala” pentru acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lungu ti ar sta frumos in puscarie ..hotule

    RăspundețiȘtergere
  4. Ăsta e mai ceva ca Vodă Lăpușneanu : ,, chiar dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau ” !

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche