Piedone Junior, viitor deputat PSD de Suceava, a lipsit de la depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare

Miercuri, 21 octombrie 2020, PSD Suceava a depus la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

De la eveniment a lipsit Vlad Popescu, fiul primarului Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, aflat pe locul al treilea pe lista candidaților pentru Camera Deputaților, poziție considerată eligibilă. 

Absent a fost și președintele filialei PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

La Senat, lista este deschisă de președintele Organizației Județene a PSD Suceava, actualul senator Ioan Stan, acesta fiind urmat de secretarul executiv al organizației Ioan Cristian Șologon și de Gabriela Mihai, actual consilier județean și director al Școlii Generale nr. 1 din Suceava. Lista este completată de Gabriel Costache, Cristian Macsim și Cezar Ioja.

La Camera Deputaților lista este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect Mirela Elena Adomnicăi, Vlad Popescu și liderul tinerilor social democrați, George Șoldan. Lista este completată de Larisa Blănari, Tiberiu Marius Brădățan, Adelina-Mihaela Paiu, Doinița-Nela Cocriș, Constantin-Alin Mateiciuc, Stelian Simeria, Aleodor-Claudiu Saviuc, Romeo-Gheorghe Galan și Cătălin Fediuc. 

Mai multe informații: 

„Astfel, PSD Suceava vine în fața alegătorilor cu oameni care au contribuit prin munca lor la dezvoltarea comunităţilor de unde provin, cu oameni care și-au făcut treaba în funcțiile deținute, nişte oameni ai faptelor, care au demonstrat de-a lungul timpului că pot aduce un plus de valoare în viața politică și administrativă a țării. Experiența lor de viață este completată de entuziamul și pragmatismul tinerilor candidați care se regăsesc pe listele depuse, aceștia completând tabloul electoral al unui PSD a cărui unică grijă este siguranța unui viitor mai bun”, a transmis Departamentul de presă al PSD Suceava.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.