Preotul Costică Nichitean, candidat la Senat din partea Alianței Renașterea Națională, un nou partid conservator apărut pe scena politică din Suceava

Partidul Alianța Renașterea Națională (ARN) participă în premieră la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. ARN este un partid conservator, creștin democrat de centru dreapta. Obiectivul principal îl constituie supremația valorilor creștine în legislativul românesc, prin renașterea morală și spirituală a României. Luptăm pentru normalitate în ce privește familia tradițională, formată dintr-un bărbat și o femeie. Apărăm inocența copiilor, luptând împotriva sexualizării acestora, milităm pentru o educație corectă și principială.

Deși timpul a fost scurt, de la înființare până la depunerea listelor cu candidaturi, s-au format echipe de candidați ce n-au făcut politică până acum, care își desfășoară activitatea cotidiană în zona profesiilor liberale: antreprenori, ingineri etc. 

Pe primele trei poziții, la Camera Deputaților, pentru funcția de deputat, se află Vasile Avram Ursaciuc, Daniel Cernișov și Gheorghe Florin Vatamaniuc, iar la Senatul României candidează pe primul loc părintele Costică Nichitean.

„Partidul Alianța Renașterea Națională nu este un partid politic la fel ca celelalte din România. Suntem o alianță formată din oameni fără interese individuale, dezvoltând relații bazate pe respect și având în vedere nevoile cetățenilor. Am ales să participăm la alegerile parlamentare, pentru că în țara noastră este nevoie de sinceritate, adevăr și transparență. Prea mult se fură, prea mulți oameni corupți și avari după bani… Dorim să fim instrumente în mâna lui Dumnezeu pentru conducerea acestei țări. Precum în Polonia, avem nevoie de oameni care să asculte și să fie supuși principiilor transmise de Dumnezeu prin Sfânta Scriptură, BIBLIA.

Invităm pe cei care au reverență față de Dumnezeu și își iubesc țara, să se roage pentru prosperitatea și binele națiunii române, să acționeze prin implicare civică în societate și să aleagă oameni integri față de Dumnezeu în Parlamentul României”
, se arată într-un comunicat de presă transmis de ARN. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.