Un bărbat din Lisaura a murit după ce și-a scos singur o măsea și s-a anesteziat cu mult alcool

Joi, 29 octombrie 2020, la ora 19.42 Secţia 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizată de despre faptul că Dumitru H., de 57 de ani, din satul Lisaura, comuna Ipotești, a fost găsit decedat la domiciliu.

În urmă cu câteva zile din cauza unor dureri la o măsea, bărbatul și-a extras o măsea singur, fără asistență medicală, iar în zilele următoare, din cauza durerilor, acesta a consumat în mod exagerat băuturi alcoolice.

Joi, în jurul orei 14.30, soția lui a ajuns acasă de la serviciu, l-a găsit pe soțul său în pat, a vorbit cu el, după care a continuat să facă treburi în gospodărie. În jurul orei 19.00, când a intrat în cameră, a constatat că soțul său este inconștient, motiv pentru care a solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță, care a constatat decesul bărbatului.

Cadavrul a fost ridicat de o firmă de pompe funebre și depus la morga Spitalului Județean Suceava, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei a rezultat că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. În cauză s-a înregistrat dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.
Mai nouă Mai veche