Doi șoferi au fost prinși băuți la volan, la interval de cinci minute, în centrul comunei Calafindești

Duminică, 18 octombrie 2020, la ora 21.55, polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au identificat în trafic pe DJ 209 D, în centrul localității Calafindești, autoturismul Opel care a circulat din direcția comunei Șerbăuți spre centrul comunei Calafindești, la volanul căruia se afla Vasile C., de 51 ani, din localitate. 

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După doar cinci minute, la ora 22.00, în centrul localității Calafindești a fost oprit autoturismul Dacia Logan, care a circulat tot dinspre Șerbăuți, la volanul căruia se afla Cristian R., de 44 ani, din localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii le-au întocmit celor doi bărbați dosare penale privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche