Ștefan Mandachi, derapaj grav la câteva zile după ce a primit titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava. Jigniri vulgare și calomnioase adresate unui jurnalist

La doar câteva zile după ce i-a fost conferită cea mai înaltă distincție a municipiului Suceava, cea de Cetățean de Onoare, antreprenorul Ștefan Mandachi a lansat un atac grosolan la adresa jurnalistului Dănuț Zuzeac de la ZiardeSuceava.ro. 

Folosind cuvinte și expresii vulgare și un limbaj extrem de agresiv, greu de reprodus, Ștefan Mandachi afirmă că l-ar acționa în judecată pe jurnalist pentru un articol privind o sancțiune aplicată de polițiști după un control la sala de nunți Jeni Palace.

Antreprenorul utilizează expresii vulgare pentru a-l caracteriza pe jurnalist și face afirmații care nu au nicio legătură cu veridicitatea aspectelor incriminate în articolul la care face referire și nici cu probitatea morală sau profesională a persoanei atacate. 

Ștefan Mandachi lansează un atac la persoană, vulgar și calomnios, fără nicio legătură cu conținutul articolului care nici măcar nu a fost semnat de jurnalist.

Derapajul extrem de grav vine la doar câteva zile după ce miercuri, 30 septembrie, Ștefan Mandachi a primit titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava, „cea mai înaltă distincție acordată de Consiliul Local”.

Mai nouă Mai veche