Un bărbat a căzut pe casa scării, de la etajul al treilea până la parter, într-un bloc din Câmpulung Moldovenesc

Marți, 13 octombrie 2020, în jurul orei 17.10, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către Spitalul Câmpulung Moldovenesc despre faptul că un bărbat de 61 de ani a căzut de la etajul al treilea în holul de la parterul blocului, situat în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul locuiește fără forme legale în blocul de unde a fost găsit căzut, la etajul al treilea.

Marți după-amiază, în jurul orei 16.30, bărbatul a fost găsit de către vecini întins pe jos, pe holul de la parterul blocului. Aceștia au apelat 112 pentru a chema un echipaj de ambulanță. Bărbatul a fost preluat de către echipajul ambulanței și a fost transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost diagnosticat prezumtiv cu ,,policontuzionat prin cădere de la înălțime” și urmează să fie transferat la Spitalul Județean Suceava.

Cu ocazia ceretării la fața locului nu au fost identificate urme, mijloace materiale de probe sau indicii care să creeze suspiciunea că leziunile ar fi fost provocate cu intenție, fiind o cădere accidentală a persoanei vătămate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche