Un minor din Vicov a demolat cu BMW-ul un stâlp E.On și mai multe plase de gard. Doi copii care se aflau în mașină au fost răniți

Marți, 13 octombrie 2020, la ora 16.00, un tânăr de 17 ani, din orașul Vicovu de Sus, conducea autoturismul BMW, înmatriculat în Regatul Unit, cu post de conducere destinat circulației pe partea stângă, proprietatea familiei, având ca pasageri pe doi frați în vârstă de 15 ani și 13 ani. Pe un drum neclasificat din localitatea Falcău, comuna Brodina, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului, intrând în decorul de pe partea dreaptă a sensului de mers, distrugând un stâlp E-on și mai multe plase de gard. Imediat după impact conducătorul auto a fugit de la fața locului la domiciliul său, fiind identificat ulterior de către poliţişti.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi pasageri care au fost transportați la Spitalul Municipal Rădăuți, unde au fost diagnosticați cu „diabet zaharat în tratament, tcc prin lovire, traumatism coapse” și, respectiv, „traumatism cranio-cerebral”.

În urma interogării bazelor de date a rezultatul faptul că tânărul aflat la volan nu este posesor de permis de conducere. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, fiind transportat la Spitalul Rădăuţi, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunilor de „părăsirea locului accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „vătămarea corporală din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.