Un șofer în stare avansată de ebrietate a fost depistat de polițiști după un apel al 112. Bărbatul era atât de beat încât nu a fost în stare să sufle în etilotest

Luni, 19 octombrie 2020, la ora 12.00, în urma unui apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 178A dinspre satul Costâna către satul Parhăuți din comuna Todirești se deplasează autoturismul marca Dacia al cărui conducător se afla în vădită stare de ebrietate, a fost identificat în trafic autoturismul condus de către Toader B.,, de 61 de ani, din comuna Todirești.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost supus testării cu aparatul etilotest însă din cauza stării avansate de ebrietate nu a fost capabil sa efectueze o testare completa astfel ca aparatul etilotest a indicat eroare de 3 ori.

În continuare a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche