Un șofer neatent s-a răsturnat cu mașina în șanț, în dreptul bisericii din Sf. Ilie

Luni, 26 octombrie 2020, la ora 15.50, Ioan L., de 30 ani, din municipiul Suceava, a condus autoutilitara Volkswagen pe DC72, în localitatea Sfântul Ilie, dinspre strada Victoriei din municipiul Suceava, iar în apropiere de Biserica Sfântul Ilie, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un capăt de pod și s-a răsturnat într-un șanț de preluare a apei pluviale.

Inițial conducătorul auto s-a deplasat la domiciliu, unde soția acestuia a sesizat evenimentul la 112, solicitând intervenția ambulanței deoarece bărbatul a început să se simtă rău.

Șoferul a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava unde în urma consultațiilor medicale de specialitate i-a fost stabilit următorul diagnostic: „contuzionat ușor prin accident rutier, TCC, contuzie coloană cervicală, contuzie torace interior, traumatism genunchi drept”, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările au fost preluate de lucrătorii din cadrul Biroului Rutier - Poliţia Municipiului Suceava, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche