VIDEO Accident cu trei mașini implicate și două persoane rănite, joi, la Roșiori

Joi, 1 octombrie 2020, la ora 08.05, Lazăr A., de 66 ani, din Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes Benz pe DN2, pe raza localității Roșiori, comuna Forăști, în direcția Vadu Moldovei – Roșiori, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoutilitara Mercedes Benz care tracta semiremorca Krone condus de Gheorghe G., de 50 ani, din comuna Horia, județul Neamț, și cu autoturismul Dacia, condus de Giorgel I., de 33 ani, din Miroslava, județul Iași, care circulau din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului vinovat de producerea accidentului rutier, care a fost transportat la Spitalul Fălticeni, și a șoferului autoturismului Dacia, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul autoturismului Mercedes a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge.

Conducătorul autoutilitarei marca Mercedes a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge.

Conducătorul autoturismului marca Dacia nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, recoltându-i-se probe de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche