VIDEO Combinațiile deputatului Băișanu, dezvăluite de un coleg din partid: „A luat banii noștri și i-a dirijat în conturile lui mămica. Un escroc, un șarlatan!”

După ce foștii colegi din Forța Națională i-au făcut plângere penală pentră că și-ar fi însuștii banii partidului, deputatul Alexandru Băișanu este acuzat și de colegii din PPUSL că le-a luat banii din campania electorală.

Ilie Homeniuc, fostul candidat al PPUSL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, aduce acuzații foarte grave la adresa lui Băișanu.

Fostul candidat PPUSL îl acuză pe Alexandru Băișanu că și-a însușit banii depuși în contul partidului pentru campania electorală.

„I-a dirijat el la Plus TV, la mămica lui. A dat vreo 700 de milioane la televiziunea lui, Plus Tv, și vreo 450 de milioane la o firmă care zicea că îi face un fel de Facebook, dar nu l-am văzut activ deloc. Deci el pur și simplu a luat banii noștri și i-a dirijat în conturile lui mămica și într-o firmă necunoscută. Am cerut facturi, dar acest mare escroc de Băișanu nu vrea să le pună la dispoziție. Mi-am dat seama că acest escroc minte în politică. A mințit în PNL, a mințit în PSD, în Forța Națională, și acum a ajuns în PPUSL. Deci aveți grijă, nu-i mai dați încredere acestui șarlatan”, a spus Ilie Homeniuc.
 

Homeniuc spune că i s-a propus să candideze și pentru Parlament, dar a refuzat tocmai din cauza lui Băișanu.

„Renunț la candidatură din cauza acestui ecscroc de Băișanu”, a mai spus Homeniuc.

Zilele trecute, secretarul general al partidului Forța Națională, acolo unde Băișanu a fost membru pentru câteva luni, a anunțat că i-a făcut plângere penală parlamentarului sucevean pentru că ar fi deturnat în scopuri persoanale banii primiți de partid ca subvenție de la stat. 

Mai nouă Mai veche