Accident de muncă în pădure, la Poiana Stampei. Un bărbat a suferit leziuni la cap și spate

Un accident de muncă s-a produs vineri, 20 noiembrie 2020, într-o pădure de pe raza comunei Poiana Stampei, în urma căruia a rezultat vătămarea Florin V. din Poiana Stampei.

În urma audierii victimei a rezultat că la 20 noiembrie 2020, în timp ce se afla în rampa primară de masă lemnoasă situată în UP II, Roșia, ua 70A și măsura material lemnos, într-un moment de neatenție a alunecat pe un arbore fără coajă și s-a lovit în zona capului și partea dorsală, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava unde după acordarea de îngrijiri medicale și consult a plecat la domiciliu, fără a rămâne internat.

De asemenea s-a mai stabilit că materialul lemnos pe care acesta îl măsura era exploatat dintr-o partidă legal constituita, fiind în gestiunea pădurarului titular de canton, la drum auto.

În cauză cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliție Poiana Stampei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche