Accident mortal la Verești. Un tânăr care a traversat fără să se asigure a fost lovit de o mașină

Marți, 17 noiembrie 2020, în jurul orei 13.45, Dănuț S., de 26 ani, din localitatea Hancea, în timp ce conducea autoturismul marca VW Passat, cu număr de circulație provizorie, pe DJ 208B, în localitatea Verești, ajungând în zona unui magazin mixt a surprins şi acroşat cu partea lateral dreapta față un pieton, care, fără a se asigura corespunzător, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, de pe partea dreaptă spre partea stângă a drumului, având în vedere sensul de deplasare al autovehiculului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, Gavril Dorel Sasu, de 32 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, care a fost transportat la Secţia UPU a Spitalului Județean de Urgență ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru îngrijiri de specialitate.

Ulterior, poliția a fost sesizată de către personalul de serviciu de la unitatea spitalicească despre faptul că la ora 16.10 a survenit decesul victimei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la UPU a Spitalului Judeţean Suceava.
Mai nouă Mai veche