Ancheta unui accident rutier din Dolhasca, preluată de Poliție Rutieră Botoșani după ce două persoane rănite au fost duse pentru îngrjiri la Spitalul Județean Botoșani

Marți, 17 noiembrie 2020, în jurul orei 02:00, Marius I., de 40 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208I, în afara localității Siliștea, orașul Dolhasca, nu a redus viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț aflat în partea stângă având în vedere direcția de deplasare Siliștea către Tudora.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat cu un autoturism la Spitalul Județean Botoșani, unde a fost diagnosticat cu „contuzie abdominală” precum și a numitului Popescu Alin, de 27 de ani, din mun. București, ( pasager în partea dreaptă față ) care a fost diagnosticat cu policontuzie accident rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest de către lucrătorii Biroului Rutier Botoșani, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe de sânge la Spitalul Județean Botoșani.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche