Bărbat lovit mortal de o mașină în pădurea Ilișești, în dreptul Spitalului de Îngrijiri Paliative

Marți, 24 noiembrie 2020, la ora 19.40, Ioan C., de 57 de ani, din Vama, a condus autoturismul marca VW Jetta pe DN 17, în afara localităţii Ilișești, având direcţia de deplasare Suceava spre Gura Humorului, iar când a ajuns în dreptul Spitalului de Îngrijiri Paliative Ilișești l-a surprins şi accidentat pe Iosif Șradi, de 73 de ani, din orașul Solca, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat și fără să se asigure.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a primi îngrijiri medicale, unde în urma consultaţiei i s-a stabilit următorul diagnostic:„ Policontuzionat prin accident rutier, TCC cu pierderea cunoștinței, fractură bazin, fractură umăr drept, fracturi costale, coma profundă”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, la ora 21.30 a survenit decesul bărbatului. 

În cauză se vor continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Ucidere din culpă”, urmând a se dispune efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului victimei în vederea stabilirii cauzelor decesului.
Mai nouă Mai veche