Pieton lovit de o mașină de poliție pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc

Marți, 24 noiembrie 2020, în jurul orei 07:50, agentul principal de poliție Daniel R. din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Vatra Dornei, în timp ce conducea autospeciala marca Dacia Logan, în care se afla cu alți doi agenți de poliție din cadrul aceleași structuri, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc din direcția Vatra Dornei spre Suceava, în apropierea intersecției cu strada Plevnei l-a surprins și accidentat pe Constantin P., de 44 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului public, din zona unei stații de autobuz.

Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanței și transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
Mai nouă Mai veche