Femeie lovită de un Mercedes, la Vicovu de Sus. Șoferul a plecat de la locul accidentului, dar a fost găsit de polițiști

Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, la ora 10.12, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizata prin 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Cernăuți a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, conducătorul autoturismului părăsind locul accidentului.

Din declarația părții vătămate, Eufrosina C., în vârstă de 68 ani, localnică, a rezultat că în jurul orei 10:00 a traversat strada Calea Cernăuți, pe lângă o bicicletă, moment în care a fost acroșată cu partea dreaptă față a autoturismului marca Mercedes.

După impact conducătorul autoturismului a oprit, după care a plecat de la fața locului.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate s-a reușit identificarea conducătorului auto, în persoana lui Gheorghe B., în vârstă de 22 de ani, din orașul Vicovu de Sus, acesta aflându-se la domiciliu, loc în care a fost identificat și autoturismul implicat în accident.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care șoferul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuţi în vederea recoltării de probe biologice.

Cercetările sunt continuate privind săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.
Mai nouă Mai veche