FOTO Cum s-a răzbunat o femeie din Milișăuți după ce poliția i-a întrerupt o partidă de sex

Scandal de ultraj cu accente tragicomice în micuțul oraș sucevean Milișăuți. Mașina personală a unei agente de poliție de la Milișăuți a fost avariată intenționat de o femeie care a fost întreruptă de la o partidă de sex după un apel la 112. 

Totul a început potrivit monitorulsv.ro, în după-amiaza zilei de 27 octombrie, când echipajul de serviciu de la Poliția Milișăuți a fost sesizat prin 112 de către un localnic că în locuința sa, în timp ce el nu este acasă, se află persoane suspecte, probabil la furat. Bărbatul fusese anunțat de către vecini care știau că nu este acasă și au zărit o femeie necunoscută plimbându-se de colo-colo prin curte.

Polițiștii chemați pentru o tentativă de furt au descoperit doar o partidă de sex

Polițiștii ajunși la fața locului (inclusiv agenta căreia i s-au provocat ulterior distrugeri la mașină) au constatat că fiul proprietarului face sex cu o femeie, chiar cea care a atras atenția vecinilor pentru că nu avea ce căuta în curte. 

Aceasta, pe nume Margareta C. a fost avertizată că nu are ce căuta în acea locuință fără acordul proprietarului și i s-a pus în vedere acest lucru. Femeia s-a supărat când i-a văzut pe polițiști și a început să facă scandal dar totul părea să se termine aici

Ce a făcut femeia după ce a fost întreruptă de la partida de sex

După acest episod, la aproximativ două ore și jumătate, femeia a venit în fața sediului Poliției orașului Milișăuți și a luat de pe jos pietre cu care a aruncat spre mașina agentei. 

La un moment dat, în plină criză de furie, a luat o bucată de beton și a aruncat-o în plin în parbrizul autoturismului după care a plecat. 

Nu se știe de unde a aflat Margareta C. care este mașina polițistei, dar și-a vărsat furia pe ea. 

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a demarat cercetări pentru ultraj. A doua zi după acțiunea de distrugere, pe numele suspectei a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdusă în arestul poliției județene. 

Acum femeia este liberă dar este cercetată pentru ultraj și distrugere, cu o pagubă de 4.000 de lei
Mai nouă Mai veche