FOTO Două mașini făcute praf de un camion scăpat de sub control după ce a rămas fără frâne, la Pojorâta. O femeie a fost rănită

Joi, 12 noiembrie 2020, la ora 15.40, Ioan B., în vârstă de 31 de ani, din comuna Sadova, în timp ce conducea autoutilitara Man, încărcată cu piatră, pe drumul comuna Valea Străjerului, din localitatea Pojorâta, pe un sector de drum în rampă, drum îngust cu lățime de 4 metri, a efectuat o manevră de mers înapoi pe o distanță mai mare, ocazie cu care din primele cercetări efectuate rezultă faptul că la autoutilitara în cauză au apărut defecțiuni la sistemul de frânare, fapt pentru care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând in coliziune cu autoturismul marca Volkswagen condus regulamentar de Alexandru B., de 30 ani, din Fălticeni, având direcția de deplasare spre DN 17, provocând avarii autoturismului.

Ulterior, camionul a intrat in coliziune si cu autoturismul marca Suzuki condus de Mircea P., de 65 ani, din Pojorâta, care se deplasa pe spre amonte.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară Lianei P., de 66 ani, din localitatea Pojorâta, pasageră în auto marca Suzuki, care a fost transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
Mai nouă Mai veche