FOTO Limuzină Tesla Model S furată din Norvegia, în valoare de peste 50.000 de euro, găsită de polițiștii de frontieră la Marginea

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Tesla Model S, în valoare de 52.000 de euro, căutat de autoritățile din Norvegia.

Joi, 12 noiembrie 2020, polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, cu sprijinul colegilor de la ITPF Iași, au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 21.00, la un imobil de pe raza localității Marginea, județul Suceava a fost identificat un autoturism marca Tesla, înmatriculat în Norvegia.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 250.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
Mai nouă Mai veche