FOTO VIDEO Patru persoane rănite după ce un șofer a depășit pe linia continuă și s-a izbit frontal într-o mașină care circula regulamentar

Luni seară, la ora ora 21.40, Daniel Andrei Mihalache, de 37 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra dinspre Suceava către Siret, pe DN 2, în zona Ratoș, s-a angajat într-o depășire neregulamentară a altui autovehicul, încălcând marcajul continuu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Volkswagen Polo condus regulamentar de către Costel B., de 72 de ani, din Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului care circula regulamentar. Bărbatul care a fost transportat la Spitalul Boli Cronici Siret unde a fost diagnosticat cu „TCC prin accident rutier și plagă occipitală stânga”, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

În autoturismul Volkswagen Polo se afla în calitate de pasager un minor de 15 ani, din Suceava, care a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la UPU Suceava fiind diagnosticat cu „TCC minor nivel 1, entorsă coloană cervicală, contuzie toraco abdominală, traumatism antebraț și coapsă stângă”.

În autoturismul care a provocat accidentul rutier se aflau în calitate de pasageri Vasile Z., de 37 de ani, din Moldova Sulița, și Carmen C., de 19 ani, din comuna Țețchea, satul Hotar, județul Bihor, care în urma coliziunii au suferit leziuni minore respectiv „TCC prin accident rutier” fiind transportați la Spitalul orașului Siret, apoi transferați la Spitalul Mun. Suceava pentru investigații suplimentare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii formațiunii rutiere Siret sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, urmând a fi soluţionat procedural.

 

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche