Haine contrafăcute Adidas, Nike, Fila și Emporio Armani, găsite de polițiști la un magazin din Câmpulung Moldovenesc. Proprietarei i s-a deschis dosar penal

Duminică, 22 noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului de Investigații Criminale, în baza planului de acțiune aprobat de comanda unității și a unor informații existente la nivelul acestui serviciu, au acționat pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, ocazie cu care au constatat că Maria B., de 46 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, oferea spre comercializare la punctul de lucru de pe strada Calea Bucovinei, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS, NIKE, FILA, EMPORIO ARMANI” fără a deține certificate de calitate sau conformitate. 

În cauză există suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. Polițiștii au fost ridicat mai multe produse, în valoare de 3.100 lei

Persoana a fost depistată în flagrant în timp ce oferea spre comercializare produsele. 

Cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice. 

Polițiștii au întocmit dosar penal în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.
Mai nouă Mai veche