O minoră din Gura Humorului a dispărut de acasă de o săptămână. Familia și poliția cer sprijinul populației pentru a o găsi pe Claudia

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a Claudiei Covaci, de 16 ani, din orașul Gura Humorului, județul Suceava, care la data de 26 octombrie 2020 a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmentele persoanei dispărute: constituţie atletică, înălţime 1,30 – 1,35 m., ten măsliniu, faţă ovală, păr drept, lung până peste umeri, culoare brunet natural, ochi căprui, nas drept, bărbie dreaptă.

Semne particulare: o cicatrice de circa 2-3 cm lungime pe faţă, în zona pometelui, posibil pe partea dreaptă, dispusă orizontal și o cicatrice de circa 1 cm lungime pe braţul stâng, zona încheieturii, în partea din faţă a braţului.

În momentul plecării de la domiciliu purta o maletă de culoare gri cu model floral de culoare roşie în partea din faţă şi o pereche de blugi albaştri deschis, decupaţi în zona genunchiului drept. Era încălţată cu o pereche de pantofi negri, din piele, cu şireturi.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. SUCEAVA
Mai nouă Mai veche