Dosar penal pentru violență în familie și ordin de protecție întocmite de polițiști dupa ce Pepe și-a agresat soția în parcarea stadionului Dinamo

Pepe este cercetat penal pentru violență în familie după ce și-a agresat soția, Raluca Pastramă, în parcarea stadionului Dinamo, împotriva lui fiind emis de urgență un ordin de protecție pentru cinci zile.

Se pare că Pepe şi-ar fi agresat soţia în parcarea stadionului Dinamo, unde fetele celor doi participă la cursuri de tenis. Ulterior, Raluca a cerut un ordin de protecţie pe numele lui Pepe, după acest episod violent. Ea a mers la Poliţie, unde a depus o plângere împotriva lui Ionuţ Nicolae Pascu (numele real al cântăreţului) pentru loviri şi violenţe.

Ce spun poliţiştii despre această agresiune

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, este comunicatul oficial al oamenilor legii.

Episodul de violență s-a petrecut joi, 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și a făcut plângere la Secția 7. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni.

Raluca Pastramă s-a adresat deja instanţei. Pe data de 20 noiembrie a înregistrat o acţiune la Judecătoria Sectorului 2 prin care solicită emiterea unui ordin definitiv de protecţie.

Contactat pentru a oferi lămuriri, Pepe a răspuns scurt: „Nu comentez!” şi a refuzat să ofere vreun alt detaliu despre incidentul dintre el şi Raluca Pastramă.
Mai nouă Mai veche