Solidaritate fantastică pentru o familie care a rămas fără casă din cauza unui incendiu: 60.000 de lire sterline strânse în doar două zile

Mobilizare extraordinară pentru ajutarea unei familii din localitatea Straja, județul Suceava, care a rămas fără casă după un incendiu. Peste 500 de persoane au donat deja aproape 60.000 de lire sterline prin intermediul GoFundMe. Banii au fost strânși în doar două zile și vor fi folosiți pentru ca familia Dumitriu să își construiască o nouă casă.

Dorin și Tamara Dumitriu au locuit în Londra, Marea Britanie, și de doi ani s-au întors în România. Cei doi au șase copii și al șaptelea se va naște peste doar câteva zile.

În noaptea de 26 noiembrie, casa familiei Dumitriu a fost distrusă de un incendiu.

„Haideți să intindem mâna si sa-i ajutam si financiar ca sa isi poata face din nou o casa unde sa poata locui impreuna cu cei șapte copii. In Romania este iarna, ei s-au adapostit temporar in alta parte, Tamara trebuie sa nasca in cateva zile si nu este usor sa traiesti cu o famile mare in alta parte fara nimic. Este nevoie de haine, mancare, copii pregatiti cu cele necesare pentru scoala iar peste toate nevoile zilnice si casa de construit. Dar toate acestea se pot face unindu-ne forta financiara si oferind din ceea ce noi avem si acestei familii incercate”, a scris Cornel Nistor, inițiatorul campaniei de donații pentru familia Dumitriu. 
Mai nouă Mai veche