Tânără din Vatra Dornei condamnată la doi ani de închisoare cu executare pentru conducere cu permisul suspendat, tulburarea liniștii și ordinii publice și trafic de droguri

Judecătoria Vatra Dornei a emis, luni, 2 noiembrie, mandat de executare a pedepsei închisorii față de Lavinia Racz, de 30 ani, din municipiul Vatra Dornei, condamnată la pedeapsa închisorii de doi ani închisoare și 5.100 lei amendă penală.

Lavinia Racz a fost condamnată definitiv prin sentința de luni a Curții de Apel Suceava pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice și infracțiuni contra ordinii și liniștii publice.

Tânăra a fost judecată pentru conducerea unui autovehicul deși avea permisul suspendat și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Pentru cele două infracțiuni, tânăra a primit amendă penală de 5.100 de lei.

Pentru că era recidivistă, tânăra trebuie acum să execute o pedeasă de doi ani de închisoare primită în anul 2017 într-un dosar de trafic de droguri, pedeapsă a cărei executare a fost la acel moment suspendată condiționat.

Luni, în jurul orei 19.40, tânăra a fost depistată pe strada Eroilor din municipiul Vatra Dornei, a fost condusă la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei și a fost apoi transferată sub escortă la Penitenciarul Botoșani.
Mai nouă Mai veche