VIDEO Mașină distrusă cu toporul de hoții de lemne, joi, la doar câteva ore după atentatul la viață asupra lui Daniel Bodnar

Tupeul hoților de lemne din județul Suceava nu mai cunoaște limite. După atentatul la viața lui Daniel Bodnar de joi dimineață, un alt atac s-a produs la doar câteva ore. Victimă a căzut un alt activist căruia mașina i-a fost distrusă cu un topor.

Lipsa de reacție a autorităților față de numeroasele fapte de violență ale hoților de lemne îi încurajează pe infractori să se comporte cu o agresivitate din ce în ce mai mare.

La doar câteva ore după ce Daniel Bodnar a fost victima unui atac care i-a pus viața în pericol, un alt tânăr activist a fost atacat de hoții de lemne.

Joi după-amiază, în jurul orei 15.30, Daniel Ghinghiloschi urmărea un camion încărcat cu bușteni despre care avea suspiciuni privind legalitatea documentelor și încărcăturii.

În Marginea, mașina lui Daniel Ghinghiloschi a fost atacată cu toporul de proprietarul camionului.

Un geam de la portiera dreapta spate a fost distrus, iar toporul a căzut pe bancheta din spate a mașinii.

Momentul ar fi fost filmat de activist. Tânărul, însoțit de Daniel Bodnar, s-a prezentat la Secția de Poliție Marginea pentru a depune plângere penală.


Mai multe informații:
Mai nouă Mai veche