VIDEO Un tânăr sucevean de 22 de ani a murit după ce s-a izbit cu BMW-ul într-un TIR, la Cluj

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Suceava, a murit, marți, după ce s-a izbit cu un autoturism BMW într-un TIR, în localitatea Câțcău din județul Cluj. 

Accidentul rutier a avut loc marți dimineață, în jurul orei 09.50, pe raza localității clujene Câțcău. La locul accidentului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și 2 echipaje SAJ.

Conform IPJ Cluj, un conducător auto de 22 de ani, din județul Suceava, care se deplasa pe DN1C, din direcția Baia Mare spre Dej, în afara localității Câțcău, a intrat în coliziune față-spate cu un anasamblu de vehicule, condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Satu Mare.

Pompierii l-au găsit la fața locului încarcerat pe tânărul de 22 de ani. Acesta prezenta traumatisme severe la nivelul capului și se afla în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru a îndepărta portiera autoturismului, îndepărtarea bordului sub care se afla prins bărbatul și au folosit echipamentele din doare pentru a-l extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite.

Bărbatul a fost preluat de un echipaje medical al SAJ și a fost transportat la spital, în stare generală gravă, pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Ulterior, tânărul a murit la spital. 
Mai nouă Mai veche