Agentul șef de poliție Liviu Cojocar a murit luni dimineață, la Spitalul Județean Suceava, în secția ATI Covid: „Era mereu cu zâmbetul pe buze”

Agentul șef de poliție Liviu Cojocar, în vârstă de 47 de ani, de la Poliția orașului Dolhasca, a murit, luni dimineață, la Spitalul Județean Suceava, acolo unde a fost internat după ce a fost testate pozitiv cu noul coronavirus și prezenta simptome specifice.

Agentul şef-principal de poliţie Liviu Cojocar îşi desfăşura activitatea în cadrul Poliţiei Oraşului Dolhasca, judeţul Suceava, făcea parte din promoţie 1993 a Şcolii de Agenţi de Poliţie Câmpina, avea 47 de ani, fiind tatăl unei fete de 23 de ani, „de care era extrem de mândru”.

El s-a stins din viaţă luni, 21 decembrie.

Bogdan Bănică, preşedintele executiv al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România, a scris pe blogul său că Liviu Cojocar a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava diagnosticat cu Covid pe 5 decembrie.

„Părea că evoluţia stării de sănătate era favorabilă, când aproape brusc, azi dimineaţă, la ora 03.55 inima lui a încetat să mai bată, iar cadrele medicale, cu toată implicarea şi efortul depuse, nu au reuşit să-l readucă la viaţă”, a transmis Bănică.

Liderul de sindicat a arătat că îl cunoaştea pe Liviu de peste 20 de ani şi „nu l-am văzut o singură dată trist sau îngândurat”.

„Era mereu cu zâmbetul pe buze, debordând de viaţă şi de optimism. Totodată, era foarte devotat uniformei albastre şi meseriei de poliţist. Încă de anul trecut îndeplinea condiţiile de pensionare dar a ales să rămână în sistem şi să-şi slujească în continuare ţara.
– <<Bog, îmi place atât de mult ceea ce fac de 26 de ani, încât o să lucrez în Poliție până „mă va scoate calculatorul la pensie”>>, îmi spunea Liviu…”, a transmis Bogdan Bănică.
Mai nouă Mai veche