Bani furați dintr-o poșetă, în stația TPL de la Lidl Bazar. Victima, confuză în declarații

Vineri, 18 decembrie 2020, la ora 11.20, Secţia de poliţie Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către o femeie din comuna Hânţeşti, cu privire la faptul că în ziua precedentă, în intervalul orar 15.00-15.20, în timp ce se afla în staţia de autobuz de lângă LIDL de pe strada Calea Unirii persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani.

Din audierile şi activităţile de investigare efectuate a rezultat că joi, 17 decembrie, femeia de 51 ani, din satul Bereşti, comuna Hânţeşti, s-a deplasat în municipiul Suceava pentru a face cumpărături din magazinul LIDL, situat pe strada Calea Unirii.

În jurul orei 15.00 a părăsit magazinul și s-a deplasat în staţia TPL din apropiere, pentru a lua autobuzul spre casă.

Când a ajuns la domiciliu a constatat lipsa sumei de 350 lei dintr-un buzunar interior al poşetei, pe care o avea asupra sa.

Bănuind că suma susmenţionată i-a fost sustrasă în zona Lidl, vineri a revenit în Suceava, luând legătura cu agentul de pază din magazin, iar în cele din urmă a apelat 112, sesizând furtul.

Urmează a fi ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde se reclamă comiterea faptei, pentru a se stabili dacă aceasta a avut loc într-adevăr, având în vedere că persoana vătămată a fost confuză în declaraţii, revenind de mai multe ori asupra celor declarate iniţial.

Cercetările sunt continuate sub aspect săvârşirii infracţiunii de furt.
Mai nouă Mai veche