Bărbat care și-a agresat soția și fiica, încătușat și internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni

Joi, 03 decembrie 2020, în jurul orei 18.29, lucrătorii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin 112 de o femeie din Comănești cu privire la faptul că la domiciliu soțul său face scandal.

La fața locului a fost identificată apelanta, împreună cu fiica sa, în vârstă de 21 de ani, fiind speriate și declarând verbal faptul că bărbatul, care se afla în curtea locuinței, este violent și sparge lucruri în casă.

Întrucât cel în cauză era violent, a fost încătușat și transportat cu o ambulanță la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni din Suceava.

Din declarațiile victimei a reieșit faptul că în data de 1 decembrie 2020, în jurul orei 05.00, pe fondul unui conflict din ziua anterioară, bărbatul a început să provoace scandal. Acesta a plecat la părinții ei iar ulterior când a revenit la domiciliu, în jurul orei 08.00, acesta a început să provoace din nou scandal și a lovit-o pe femeie cu palma peste față. În acel moment a intervenit între cei doi fiica sa, fiind strânsă cu putere cu palma de brațul stâng de către tatăl său și îmbrâncită.

Victimelor le-a fost pus la dispoziție formularul de evaluare a riscului în urma căruia a rezultat faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție provizorie.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracțiuni de „violență în familie”, „amenințare” și „distrugere”.

Mai nouă Mai veche