O femeie din Câmpulung Moldovenesc s-a încuiat în cameră și și-a tăiat venele cu un cuțit de bucătărie. Deși a pierdut foarte mult sânge, medicii au reușit să o stabilizeze

Joi, 3 decembrie 2020, la ora 09.15, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 de către un tânăr din localitate despre faptul că în jurul orelor 09.10, a găsit-o pe mama sa în dormitorul locuinței, inconștientă, prezentând urme de tăiere la mână și scurgeri masive de sânge .

În luna mai 2020, femeia a fost diagnosticată cu depresie, aflându-se sub tratament medicamentos prescris de medic de specialitate din cadrul Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

Miercuri seară, în jurul orelor 20:00, a revenit la domiciliu de la locul de muncă, a discutat pentru scurt timp cu fostul soț și s-a retras în camera sa, prezentând o stare psihică normală. În dimineața zilei de joi, în jurul orelor 08:45, deoarece nu a ieșit din dormitor, fostul soț a încercat să intre în camera acesteia, constatând că ușa este încuiată. Deoarece știa sigur că fosta sa soție este în cameră și a presupus că se simte rău, bărbatul l-a apelat telefonic pe fiul său cerându-i să vină acasă.

Ajuns la domiciliu, fiul a demontat sistemul de închidere al ușii de acces în dormitorul mamei sale, constatând că ușa era încuiată cu cheia din interior. În cameră, a găsit-o întinsă pe pardoseală, în stare semiconștientă, prezentând urme de tăiere la nivelul încheieturilor ambelor mâini.

Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind readusă în stare conștientă și stabilă.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, în camera femeii a fost găsit un cuțit de bucătărie. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că victima a încercat să se sinucidă, neexistând suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte penale.

Mai nouă Mai veche