Bărbat mort după o lovitură cu pumnul încasată pe terasa unui bar din Forăști

Marți, 1 decembrie 2020, la ora 05.44, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată cu privire la faptul că Vasile M., de 48 ani, din comuna Forăști, a decedat la Spitalul Municipal Fălticeni.

Din cercetări s-a stabilit că luni, 30 noiembrie 2020, la ora 17.23, lucrătorii Secției Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați despre faptul că pe terasa unui bar din Forăști un bărbat este inconștient. Bărbatul se afla pe terasa barului, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan cu Benone V., de 37 de ani, din aceeași localitate, cel din urmă l-a agresat pe acesta lovindu-l cu pumnul. Victima s-a dezechilibrat și a căzut pe pardoseala terasei. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, însă pacientul a decedat la Spitalul Municipal Fălticeni.

Cadavrul se află depus la morga Spitalului municipal Fălticeni, sens în care se solicită sesizarea Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării necropsiei,

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche