FOTO Sucevean reținut în arestul IPJ Bacău după ce polițiștii i-au găsit 22.000 de pachete cu țigări într-un spațiu ascuns din microbuzul pe care îl conducea

Poliţiştii Serviciului Rutier Bacău au descoperit în maşina unui şofer din judeţul Suceava peste 22.000 de pachete de ţigări pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bacău, ţigările erau depozitate într-un spaţiu disimulat în interiorul autoutilitarei.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au oprit pentru control, în localitatea Cleja, o autoutilitară, condusă de un tânăr, de 23 de ani, din judeţul Suceava. În urma controlului autoutilitarei, poliţiştii au descoperit în interior, într-un spaţiu disimulat, ţigaretele, netimbrate şi fără documente de provenienţă. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Cele 22.440 de pachete de ţigarete, în valoare de 315.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării iar autoutilitara a fost indisponibilizată", se arată în comunicatul de presă al IPJ Bacău.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi va fi prezentat Parchetului pentru luarea unei măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche